Savjetodavni rad

Biti roditelj jedna je od najtežih uloga u životu za koju nas niko ne priprema. Najuspješniji smo roditelji onda kada radimo na sebi, nastojimo poboljšati svoje roditeljske vještine i ispravljati neizbježne pogreške. Uvijek postoji mogućnost za napredak i nikad nije kasno zapitati se: "Kako mogu biti bolji roditelj?". Dobar roditelj često se pita: Postupam li dobro, jesam li prestrog ili preblag, dosljedan ili nedosljedan? Kako odrediti granicu? Kako pronaći prostor u kojem će i dijete i ostali članovi obitelji biti zadovoljni, živjeti u miru, ne bojati se sukoba, znati riješiti problem? Kako biti uspješniji roditelj? Svaki roditelj čini najbolje što zna i može u određenom trenutku. Recepti za odgoj ne postoje kao niti savršeni roditelji, no postoje druge mogućnosti u situaciji kada vaši napori ne donose očekivani rezultat. Možda je vrijeme da promislite o svojem pristupu odgoju: kakva su Vaša uvjerenja i na čemu se temelje, koje postupke koristite, jesu li učinkoviti, na koje probleme nailazite, koje su Vaše dileme i pitanja...

O svim Vašim problemima s kojima se susrećete u ulozi roditelja možete razgovarati u našem Kabinetu, gdje ćemo Vam dati korisne i praktične savjete.

O cijenama se možete informirati na linku Cjenik. Ukoliko ste zainteresirani za naše savjetodavne usluge i želite zakazati termin, kontaktirajte nas!