Upitnik upoznavanja

Dragi roditelji,

kako bismo se bolje pripremili za susret s vama i vašim djetetom, molimo vas da prije susreta s terapeutom detaljno ispunite ovaj upitnik s osnovnim podacima o mališanu i obitelji te navedite koji su vaši razlozi posjeta Kabinetu Baseline.

Tek nakon primljenog popunjenog upitnika bit ćete obaviješteni o mogućem terminu za inicijalni razgovor s terapeutom.

Imajte na umu da nam je potrebno najmanje dva radna dana za obradu vaših podataka. Također radi velikog broja upita i formirane liste čekanja molimo za strpljenje! Terapeut će Vas pozvati čim se oslobodi prvi termin za inicijalni razgovor.

Smatramo potrebnim naglasiti kako su svi podaci dobiveni ovim formularom strogo povjerljivi i služe samo za upoznavanje djeteta. Vaše podatke ni sa kime ne dijelimo i vidljivi su isključivo nama u Kabinetu Baseline.

Ispuni upitnik

Kako bi nam svima boravak i rad u Kabinetu Baseline bio ugodniji i sigurniji, molimo vas pročitate i da se pridržavate naših općih uvjeta poslovanja.

Opći uvjeti poslovanja


Nama u Kabinetu Baseline vrlo je važno da se obrada podataka obavlja na zakonit, pošten i transparentan način, stoga se obvezujemo poštivati privatnost naših korisnika i klijenata.

Ova Izjava sadrži naša pravila o sigurnosti i privatnosti te objašnjava koje podatke prikupljamo, na koji ih način obrađujemo, kako ih koristimo i čuvamo te na što se obvezujemo.


Preuzmite našu brošuru